Lediga tjänster

Här kan du se våra lediga tjänster

Anmäl
intresse

Vernum som arbetsgivare

Är du intresserad av att arbeta i ett innovativt fastighetsbolag med fokus på smart byggproduktion som bygger hyresrätter för egen förvaltning? Är du också intresserad av ett effektivt och hållbart byggande? Är du intresserad av att arbeta i en mindre organisation med korta beslutsvägar och stort eget ansvar?

Då kan Vernum Fastigheter vara rätt plats för dig. Vernum är ett fastighetsbolag där tanken på ekologisk hållbarhet och resurssnålhet är i fokus. Vi är idag ca 20 medarbetare och vårt kontor ligger på Tegeluddsvägen 76 på Gärdet.

För att ansöka till våra tjänster så mejlar du cv + personligt brev till jobb@vernumfast.se och skriver tjänsttiteln i ämnesraden.

Platschefer och arbetsledare, Mälardalen

Om tjänsten:
Vernum upphandlar träbyggnadssystemet samt kompletterande entreprenader såsom Mark, Grundläggning, Installationer, Målning, Golvläggning med mera. Platschefen har helhetsansvar för produktionen och leder de olika entreprenörerna på plats mot uppsatta mål. En viktig del av arbetet är att leda produktionen på ett hållbart och säkert sätt. Andra viktiga delar är planering, ekonomistyrning och kvalitetsuppföljning. Platschefen är också lagledaren som med sitt goda ledarskap skapar trivsel på arbetsplatsen.

Som platschef på Vernum får man stöd med upphandling, projekteringsledning, ekonomistyrning och mycket annat. Beroende på platschefens erfarenhet och ambitionsnivå finns stora möjligheter och frihet att själv forma rollen och utvecklas som ledare.

På Vernum är vi måna om goda och långsiktiga relationer på våra byggen, och det är viktigt att våra platschefer delar det synsättet. Att vara platschef i en beställarorganisation skiljer sig lite från motsvarande roll på entreprenadbolag. Framför allt behöver man inte tänka på att ta maximalt betalt av sin beställare, utan istället ha ett högt kundfokus och siktet inställt på att leverera en riktigt bra slutprodukt till våra hyresgäster och Vernum som fastighetsägare.

Kvalifikationer & Egenskaper:
Du som söker har en troligen en ingenjörsexamen med inriktning bygg eller har skaffat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har flerårig erfarenhet av produktionsledning inom byggbranschen. Du gillar att planera och strukturera projektet samtidigt som du kan hantera de dagliga utmaningar som uppstår på en byggarbetsplats. Du är affärsmässig, målinriktad, ordningsam och socialt kompetent med tydliga ledaregenskaper. Vernum arbetar med ett unikt byggsystem med hög grad av digitalisering under ständig utveckling. Det är därför viktigt att platschefen verkligen gillar att förändra och utveckla produktionsmetoder och har ett intresse för nya digitala hjälpmedel.

Ansök

Har du frågor om våra tjänster?