Nya Hägglunden– Hallstavik

Våra fastigheter i Hallstavik har fått ett nytt namn – Hägglunden! Inspirationen till namnet hittade vi i de prunkande och vackra häggbuskar som under försommaren blommar i Roslagen. För att skapa ett mer levande och trivsamt kvarter gör vi nu stora satsningar i området. Genom att bygga nya lekplatser, förbättra belysningen och plantera växter vill vi att de gemensamma och öppna ytorna ska vara en välkomnande och trygg miljö. Dessutom investerar vi löpande i våra lägenheter – allt från att måla om och lägga nytt parkettgolv till att totalrenovera både kök och badrum. Genom vår satsning på Hägglunden vill vi vara med och skapa en modern, levande och inbjudande stadsdel – som uppskattas av våra hyresgäster och andra boende i området.

Fler nyheter

Vernum vinner i Trekanten, Kalmar

Vernum Fastigheter har nu vunnit markanvisningstävlingen Trekanten, Harby 1:196 i Kalmar. Tillsammans med arkitektbyrån Scott Rasmusson Källander (SR-K) lämnades det ..

Läs mer

Versus första hyresgäster flyttar in

Nu är första etappen av Versus i Sollentuna slutförd och våra hyresgäster flyttar in! Hyresgästerna flyttar till ett inbjudande boende ..

Läs mer

Rutger Arnhult och Vernum Fastigheter vill bygga 500 hållbara bostäder i trä för egen förvaltning – varje år

Industrialiserad nyproduktion i trä, egen långsiktig förvaltning och ett bra team lockade Rutger Arnhult att investera i Vernum Fastigheter. Bolagets ..

Läs mer