Älmsta – Norrtälje

Vi är stolta att berätta att Vernum Fastigheter nyligen förvärvat en byggrätt vid Älmsta, med ett fantastiskt läge precis intill Väddö kanal – norr om Norrtälje. Byggrätten omfattar ca 10 000 kvm BTA och består delvis av en unik möjlighet att bygga ett 15 våningar högt hus bredvid kanalen som binder samman skärgårdslivet med det trygga fastlandet. Detaljplanen för projektet är klar och vi sätter nu igång med projektering för att skapa attraktiva hyreslägenheter med skärgårdskänsla med en storslagen utsikt över kanalen – och horisonten i havsbandet.

Fler nyheter

Vernum vinner i Trekanten, Kalmar

Vernum Fastigheter har nu vunnit markanvisningstävlingen Trekanten, Harby 1:196 i Kalmar. Tillsammans med arkitektbyrån Scott Rasmusson Källander (SR-K) lämnades det ..

Läs mer

Versus första hyresgäster flyttar in

Nu är första etappen av Versus i Sollentuna slutförd och våra hyresgäster flyttar in! Hyresgästerna flyttar till ett inbjudande boende ..

Läs mer

Rutger Arnhult och Vernum Fastigheter vill bygga 500 hållbara bostäder i trä för egen förvaltning – varje år

Industrialiserad nyproduktion i trä, egen långsiktig förvaltning och ett bra team lockade Rutger Arnhult att investera i Vernum Fastigheter. Bolagets ..

Läs mer