Vernum vinner i Trekanten, Kalmar

Vernum Fastigheter har nu vunnit markanvisningstävlingen Trekanten, Harby 1:196 i Kalmar. Tillsammans med arkitektbyrån Scott Rasmusson Källander (SR-K) lämnades det vinnande förslaget in som planerar för två ekologiskt hållbara hus om tre våningar med ca 25 lägenheter totalt. Husen kommer att byggas med Vernums innovativa byggsystem och ha träfasader i falurött och naturträ samt sadeltak. Snickarglädje fast med moderna tekniker som möjliggör ett klimatsmart liv för de boende är ledorden i förslaget. De kommande nybyggnationerna i Trekanten är ett samverkansprojekt med kommunen och två andra byggherrar med syfte att skapa ett enhetligt och inbjudande område på tomterna Harby 1:196, Harby 1:197 och Harby 1:198. Vi på Vernum är stolta och glada över möjligheten att bygga i Kalmar kommun med sitt anrika, historiska arv och attraktiva läge. Här finns alla möjligheter att skapa harmoniska och klimatsmarta hem som kommer att tillföra mycket till området.

Fler nyheter

Vernum vinner i Trekanten, Kalmar

Vernum Fastigheter har nu vunnit markanvisningstävlingen Trekanten, Harby 1:196 i Kalmar. Tillsammans med arkitektbyrån Scott Rasmusson Källander (SR-K) lämnades det ..

Läs mer

Versus första hyresgäster flyttar in

Nu är första etappen av Versus i Sollentuna slutförd och våra hyresgäster flyttar in! Hyresgästerna flyttar till ett inbjudande boende ..

Läs mer

Rutger Arnhult och Vernum Fastigheter vill bygga 500 hållbara bostäder i trä för egen förvaltning – varje år

Industrialiserad nyproduktion i trä, egen långsiktig förvaltning och ett bra team lockade Rutger Arnhult att investera i Vernum Fastigheter. Bolagets ..

Läs mer