Versus första hyresgäster flyttar in

Nu är första etappen av Versus i Sollentuna slutförd och våra hyresgäster flyttar in! Hyresgästerna flyttar till ett inbjudande boende med naturen som närmsta granne, med behändigt avstånd till kommunikationer och stadspuls. Resterande hyresgäster kommer att kunna flytta in i december lagom till ett julfirande i ett hållbart hem vid Väsjön och den vinteröppna skidbacken. Vi önskar alla varmt välkomna. Väsjön är ett område i Sollentuna som nu utvecklas för fullt med närhet till både stadsliv och friluftsliv. Här kan du få utlopp för alla dina fritids- och friluftsintressen utan att behöva välja mellan en aktiv eller mer avslappnad livsstil – området passar lika bra för livsnjutare, barnfamiljer och friluftsmänniskor. På gångavstånd från Versus hittar du fyra vackra insjöar där Väsjön är den som gett bostadsområdet sitt namn. I närområdet planerar kommunen också torgplatser, parkstråk och en strandpromenad. Om du är intresserad av att bo i Verus anmäl ditt intresse via projektsidan här: https://vernumfast.se/projekt/versus/

Fler nyheter

Vernum vinner i Trekanten, Kalmar

Vernum Fastigheter har nu vunnit markanvisningstävlingen Trekanten, Harby 1:196 i Kalmar. Tillsammans med arkitektbyrån Scott Rasmusson Källander (SR-K) lämnades det ..

Läs mer

Versus första hyresgäster flyttar in

Nu är första etappen av Versus i Sollentuna slutförd och våra hyresgäster flyttar in! Hyresgästerna flyttar till ett inbjudande boende ..

Läs mer

Rutger Arnhult och Vernum Fastigheter vill bygga 500 hållbara bostäder i trä för egen förvaltning – varje år

Industrialiserad nyproduktion i trä, egen långsiktig förvaltning och ett bra team lockade Rutger Arnhult att investera i Vernum Fastigheter. Bolagets ..

Läs mer