Versus – naturskönt boende precis vid Väsjön!

Versus är ett pågående byggprojekt med 137 lägenheter som ligger beläget vid den vackra Väsjön som gett namn till den lummiga stadsdelen i Sollentuna. Här skapar vi hållbara och energieffektiva bostäder som lever i samklang med naturen. Projektet är inne i sin mest intensiva och spännande fas av produktionen, det betyder att vi nu arbetar parallellt med många olika moment. Vi har nu rest två av tre huskroppar, samtidigt som vi färdigställer ytskikt i lägenheterna, gör fasadarbete och installationer samtidigt som vi är i full gång med att montera balkonger. Nästa steg i projektet är att under juni genomföra stommontage av den sista huskroppen – och vi planerar att fastigheten ska stå klar för inflyttning under sista kvartalet 2021. Vill du veta mer om uthyrning av Versus eller någon av våra andra fastigheter, skriv upp dig på vår intresselista!

Fler nyheter

Vernum vinner i Trekanten, Kalmar

Vernum Fastigheter har nu vunnit markanvisningstävlingen Trekanten, Harby 1:196 i Kalmar. Tillsammans med arkitektbyrån Scott Rasmusson Källander (SR-K) lämnades det ..

Läs mer

Versus första hyresgäster flyttar in

Nu är första etappen av Versus i Sollentuna slutförd och våra hyresgäster flyttar in! Hyresgästerna flyttar till ett inbjudande boende ..

Läs mer

Rutger Arnhult och Vernum Fastigheter vill bygga 500 hållbara bostäder i trä för egen förvaltning – varje år

Industrialiserad nyproduktion i trä, egen långsiktig förvaltning och ett bra team lockade Rutger Arnhult att investera i Vernum Fastigheter. Bolagets ..

Läs mer