Nyköping

Oppeby

Eskilstunavägen 7

Prisvärda & centrala lokaler för olika typer av verksamheter

Fastigheten Oppeby i Nyköping ligger perfekt intill E4an, ca en timmes bilfärd från Stockholm och ett par minuter från Nyköpings centrum med ett stort utbud av affärer, gym och restauranger. Fastigheten tillåter flertalet typ av verksamheter så som skola och utbildning, kontor och lagerverksamheter.

Kommunikationsmöjligheterna från fastigheten är goda med cirka en timmes tågresa från Nyköpings tågstation till Stockholms Central och ca 45 minuter till Norrköping. Det finns en busstation på några minuters promenadavstånd från fastigheten. Från Nyköpings bussterminal går både stads- och landsortsbussar. Här finns det en bussar till Skavsta flygplats på ett par minuter samt flygbussar till T-centralen i Stockholm, Norrköping samt Linköping. Skavsta flygplats ligger 7 kilometer från Nyköpings centrum. Härifrån kan du resa till drygt 50 olika destinationer ut i Europa.

  • Adress: Eskilstunavägen 7
  • Ort: Nyköping
  • Lokaltyper: Skola/utbildning
  • : Kontor
  • : Lager
  • : Lätt industri

1: Kontor om 433 kvm med möjliga lager

Högst upp i fastigheten finns ljusa och flexibla kontorslokaler. Omklädningsrum med duschmöjlighet finns. Möjlighet finns att hyra till lager-, industri- och logistiklokalerna med högt i tak som är anpassningsbara och kan användas för många typer av verksamheter exempelvis skola och utbildning. Intill lokalerna finns lastkaj för bra in- och utlastningsmöjligheter.
Kontor ca 433 kvm
Lager & logistik ca 74 eller 127 kvm

2: Kontor om 796 – 1500 kvm med möjliga lager

I gamla mjölkcentralen i Oppeby är lokalerna fördelade på skol-, kontors-, industri-, lager- och logistiklokaler. Lokalerna ligger intill E4an och ett par minuter från Nyköpings centrum.

I fastigheten finns ljusa och flexibla kontorslokaler. Lager-, industri- och logistiklokalerna är anpassningsbara och kan användas för många typer av verksamheter, exempelvis servicebolag har är i behov av både kontor, lager, omklädningsrum och parkeringsplatser. I dagsläget finns det omklädningsrum med flertalet duschar. Intill lokalerna finns lastkaj för bra in- och utlastningsmöjligheter.

Kontor ca 796 – 1500 kvm
Lager & logistik ca 417 kvm

 

3: Kontor om 311 kvm med möjliga lager

Högst upp i fastigheten finns ljusa och flexibla kontorslokaler med egen terrass. Möjlighet finns att hyra till lager-, industri- och logistiklokalerna med högt i tak som är anpassningsbara och kan användas för många typer av verksamheter. Intill lokalerna finns lastkaj för bra in- och utlastningsmöjligheter.
Kontor ca 311 kvm
Lager & logistik ca 74 kvm

Intresserad av att hyra lokal i Oppeby?

Kontakt

Området

Nyköping ligger cirka 10 mil söder om Stockholm längst med östersjöns kust. I kommunen bor det cirka 56 000 invånare varav cirka 36 000 personer bor i centrala Nyköping. Infrastrukturen till kommunen är god med väg E4, järnvägsstation och Stockholm Skavsta flygplats. Stockholm Skavsta är eninternationell flygplats och räknas som en av Stockholms fyra flygplatser.

Nyköping är en stad med både lång och dramatisk historia. Redan på stenåldern bodde människor i området och under medeltiden var detta en viktig handelsstad, där mycket kretsade kring det mäktiga Nyköpingshus. Genom Nyköping rinner Nyköpingsån där fiskare kan pröva sin lycka och åker du 3 mil österut från Nyköping kommer du till naturreservatet Stendörren, där du förutom att fiska kan bada i den sörmländska skärgården. Golfspelare som vill prova olika banor har stora möjligheter här. Nyköping har ett flertal golfbanor, där några exempel är Nyköpings golfklubb, Jönåkers golfklubb och Kiladalens golfklubb.

Hitta hit

Copyright © 2024 Vernum Fastigheter