piggy back

Våra projekt

Våra projekt

Vi bygger för framtiden

Vernum bygger och förvaltar hållbara trähus på attraktiva adresser i hela Sverige. Allt vi gör genomsyras av ambitionen att skapa platser där vi själva skulle vilja bo och leva.

 

Här hittar du alla våra aktuella och kommande projekt, från bostäder i skärgårdsmiljö till lägenheter i stadskvarter.

 

Drömmer du också om ett trähus? Här hittar du alla våra lediga hyresbostäder. De allra flesta av våra projekt och bostäder förmedlas via bostadssidan HomeQ. Om ett projekts bostäder inte skulle förmedlas via HomeQ hittar du den informationen på projektsidan. Har du funderingar kring intresseanmälan och förmedlingsprocessen hittar du vanliga frågor och svar här:

Till vår FAQ
 • Elmsta Brygga

  Inbäddat i Roslagens grönska, i Väddöbygdens största ort Älmsta, byggs nu Elmsta Brygga. Längs med vackra Väddö-kanal växer tre klimatsmarta trähus fram med totalt 109 ljusa och inbjudande hyreslägenheter. De klimatsmarta bostäderna byggs med världens lägsta klimatavtryck och har ett fantastiskt inomhusklimat tack vare sin träkonstruktion som tillåter huset att andas.

  • Område: Älmsta
  • Adress: Grisslehamnsvägen
  • Antal: 109 Lägenheter
  • Antal rum: 1-3 rok
  • Storlek: 31 – 69 kvm
Filtrera projekt
Älmsta

Elmsta Brygga

Välkommen till Elmsta Brygga och ett lättare liv med närhet till vidsträckta skogar och dramatisk skärgård! Inbäddat i Roslagens grönska, i Väddöbygdens största ort Älmsta, byggs nu Elmsta Brygga. Längs med vackra Väddö-kanal växer tre klimatsmarta trähus fram med totalt 116 ljusa och inbjudande hyreslägenheter.
Orkestern i Fröafall, Tranum. Vit logga.
Tranås

Orkestern

I området Fröafall i Tranås finner du Orkestern harmoniskt inbäddad i grönskan. Här tar 11 stycken klimatsmarta, välplanerade bostäder form. Hemmen har genomgående hög standard och noga utvalda material.
Färdigställt
Nynäshamn

Telegrafen 9

Telegrafen 9 består av tre huskroppar samlade runt en grönskande och lummig gård. Hemmen karaktäriseras av ljusa, harmoniska färger med omsorgsfullt valda miljövänliga material och ytskikt.
Färdigställt
Hillerstorp

Ediths Gård

På nya Edith Österlunds gata i Hillerstorp finner ni Ediths Gård harmoniskt inbäddat i grönskan. Här tar 24 nya, välplanerade bostäder form med en genomgående hög standard och med noga utvalda material.
Färdigställt
Ljungby

Byagården

I Ljungby, mitt i Smålands grönskande sagobygd, finner ni Byagården med sina 22 nyproducerade hyresrätter. Lägenheterna är fördelade på fem ljusa trähus med inbjudande innergårdar samt egna uteplatser eller balkonger.
Färdigställt
Mariestad

Sjögläntan

Invid Vänerns strand i idylliska Mariestad växer det nya området Sjölyckan fram. Här byggs nu 6 parhus i trä med 12 lägenheter som erbjuder egen uteplats och trädgård samt praktisk parkering.
Exteriör rendering av projektet Sjölunda Hage i Sjölunda Äng utanför Lidköping. Hållbara hyresrätter i trähus med brun träfasad. Sjölunda Hage i Sjölunda Äng, Lidköping. Vit logga.
Färdigställt
Lidköping

Sjölunda Hage

Det natursköna området Sjölunda Äng ligger bara en knapp mil från Lidköping och endast ett stenkast från Vänerns härliga strand. Här finner ni vårt bostadsområde Sjölunda Hage med 32 bostäder i inbjudande trähus.ionsområdet och naturreservatet Vingängen.
Götene Gårdar, parhus i trä med vit panel Axvalls Äng, Skara. Vit logga.
Färdigställt
Skara

Axvalls Äng

Axvalls Äng består av sex parhus i trä med totalt tolv parhuslägenheter. Här bor du harmoniskt och naturnära med uteplats och egen trädgård samt parkering. Axvalls Äng ligger ett stenkast från Vingsjöns idylliska badplats som är en oas i grönskan och på några minuters promenad når man motionsområdet och naturreservatet Vingängen.
Götene Gårdar, parhus i trä med vit panel Götene Gårdar i Götene, Källby och Källbytorp. Vit logga.
Färdigställt
Götene

Götene Gårdar

Mitt i Kinnekulles blomstrande kulturbygd ligger Götene. På Kyrkogatan, i ett idylliskt villaområde, finner ni Götene Gårdar med sina 18 lägenheter fördelat på 9 parhus i trä. Här bor du harmoniskt och naturnära med uteplats och egen trädgård samt parkering.
Färdigställt
Älmsta

Elmstalunden

Välkommen till idylliska Elmstalunden! Inbäddat i Roslagens grönska, i Väddöbygdens största ort Älmsta, finner ni Elmstalunden. 52 hyreslägenheter med kort gångavstånd till skola, bank, vårdcentral, ICA Supermarket och annan samhällsservice.
Färdigställt
Hallstavik

Hägglunden

Med några minuters promenad till centrum i Hallstavik finner ni grönskande Hägglunden.
Team hyresrätt

5 fördelar med hyresrätt

Svårslagen bekvämlighet, ekonomiskt stabilitet och en enorm frihet. Det är några av fördelarna du får på köpet när du hyr ditt boende. Hyresrätten är dessutom en demokratisk boendeform som ger fler människor möjligheten att bo i eftertraktade områden. Ta del av hela listan med fördelar här.

Läs listan här
Sunt och hållbart

10 anledningar att bo i trähus

Om du frågar oss förtjänar alla människor att bo i ett trähus. Inte nog med att trähus är klimatsmarta, de är också brandsäkra, giftfria och får oss att må bra. Vi skulle kunna räkna upp hundra anledningar men har för enkelhetens skull nöjt oss med att sammanställa tio.

Läs listan här Exteriör rendering av träfasaden på hållbart parhus i trä. Projektet Mejeriet, Enköping

Copyright © 2024 Vernum Fastigheter