Vernum Hyresrätter

Småländsk gård i modern tappning

I Ljungby, mitt i Smålands grönskande sagobygd, finner ni Byagården med sina 22 nyproducerade hyresrätter. Lägenheterna är fördelade på fem ljusa trähus med inbjudande innergårdar samt egna uteplatser eller balkonger. De flesta lägenheterna är gavellägenheter vilket ger ett fint ljusinsläpp och interiörerna karaktäriseras av noggrant utvalda material som andas harmoni och gör det lätt att trivas. Som boende i Byagården bor du precis invid ån Lagan med promenadavstånd till centrum och naturreservatet Kronoskogen. Här är det lätt att bli förtrollad av landskapet med sina många sjöar och vackra natur. I området finns trevliga badplatser, vandringsstråk, naturreservat, skogar, grillplatser och sportområden samt stadsnära upplevelser som kulturevenemang, sköna promenader längs med ån och lekparker inspirerade av sagoväsen.

Välkommen till Byagården!

 • Planering
 • Bygglov
 • Byggnation
 • Förmedling
 • Inflyttning
 • Färdigställt

Fastighetsfakta

 • Bostadstyp: Flerbostadshus
 • Upplåtelseform: Hyresrätter
 • Område: Ljungby
 • Adress: Byagårdsvägen
 • Antal lgh: 22 Lägenheter
 • Storlekar: 36-69 kvm
 • Antal rum: 1-3 rok
 • Projektstatus: Färdigställt

Ljust, välplanerat och hemtrevligt

Lägenheterna i Byagården är ljusa, inbjudande och med en genomgående hög standard. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i samtliga lägenheter samt en takhöjd om ca 2,5 m. Väggarna är slätmålade i vitt och tillsammans med de diskreta linoleumgolven får bostäderna en ljus och hemtrevlig känsla. Alla badrum har tvätt- och torkmaskin med en praktisk bänkyta och tillhörande överskåp för förvaring. Det blir som en egen liten tvättstuga i badrummen vilka är helkaklade med handdukstork och snyggt klinkergolv. I varje kök finns det kyl/frys, spis och diskmaskin.

 

Området

Ljungby är den lilla staden där det är nära till allt, vilket också skapar tid över till familj och fritid. Och när man vill åka iväg finns både E4 och väg 25 precis utanför stadsgränsen. Ljungby ligger mitt i sagobygden i Småland – ett magiskt landskap som gömmer många spännande och mystiska berättelser. Smultronställena i kommunen är många och det finns utrymme för alla att upptäcka sin egen lilla förtrollande oas. I allt från sjöar och badplatser, vandringsstråk, naturreservat, skogar, grillplatser och sportområden till stadsnära upplevelser som kulturevenemang, sköna promenader längs med ån Lagan och lekparker inspirerade av sagoväsen. Här finns ett alldeles unikt sagomuséum, gårdsbutiker, shopping, restauranger, kultur, nöjen och ett stort antal sägenplatser att besöka. Om du vågar kan du bo på det hemsöka spökhotellet.

Bilderna är referensbilder, vissa avvikelser kan förekomma

Plats

Liknande projekt

Färdigställt
Hillerstorp

Ediths Gård

På nya Edith Österlunds gata i Hillerstorp finner ni Ediths Gård harmoniskt inbäddat i grönskan. Här tar 24 nya, välplanerade bostäder form med en genomgående hög standard och med noga utvalda material.
Orkestern i Fröafall, Tranum. Vit logga.
Tranås

Orkestern

I området Fröafall i Tranås finner du Orkestern harmoniskt inbäddad i grönskan. Här tar 11 stycken klimatsmarta, välplanerade bostäder form. Hemmen har genomgående hög standard och noga utvalda material.
Kalmar

Esters Gård

Esters Gård ligger vackert inbäddat i ett lantligt kulturlandskap med närhet till god service och kommunikationer. Här kommer vi erbjuda 23 moderna, välplanerade och klimatsmarta hyresrätter i trä.
Copyright © 2024 Vernum Fastigheter