Elmsta Hamn
Anmäl intresse

Invid Väddö kanal och Roslagens grönska i pittoreska Älmsta

Med Väddö kanal som en livsådra genom samhället ligger Älmsta både på Väddösidan och fastlandssidan. Ett typiskt litet Roslagssamhälle där naturen med friluftsliv och båtliv är en del av vardagen. Precis vid fastigheten finns en nyanlagd brygganläggning och en över fem kilometer lång naturskönt promenadstråk och stig som går längst med Väddö kanal.

Byggstatus

Hur långt har vi kommit i skapandet av ditt framtida boende? Se vilken fas vi befinner oss i och vad det innebär.

Bygglov

Vi söker bygglov hos kommunen. Byggnadsnämnden prövar att projektet uppfyller de krav som finns reglerade i detaljplanen för området.

Ta steget mot ditt nästa drömboende

Ställ dig i kö till ett eller fler av våra bostadsprojekt.

Anmäl intresse

Området

Med ett unikt läge vid Väddö kanal och Kanalparken samt en minuts promenad till Älmsta centrum bor man både praktiskt och vackert. I centrum finns apotek, matvarubutik, bank, restaurang med mera. I området finns härliga caféer, inredningsbutiker och bland annat det välkända Väddö Gårdsmejeri med sin hemgjorda och eftertraktade glass. Kommunikationerna är goda med buss till Norrtälje och Stockholm men för den nyfikna som vill längre bort kan man ta sig till vackra Grisslehamn och ta båten över till Åland för en dagsutflykt.

Kriterier

För att ställa dig i kö till någon av våra hyresrätter måste du uppfylla vissa kriterier. Kriterierna består dels av krav för att bli godkänd som hyresgäst men också regler som följs vid uthyrning.

Se fullständiga kriterier

Geografiskt