• Götene Gårdar, parhus i trä med vit panel

Götene Gårdar i Götene, Källby och Källbytorp. Vit logga.

Vernum Hyresrätter

Mitt i Kinnekulles blomstrande kulturbygd ligger Götene. På Kyrkogatan, i ett idylliskt villaområde, finner ni Götene Gårdar med sina 18 lägenheter fördelat på 9 parhus i trä. Här bor du harmoniskt och naturnära med uteplats och egen trädgård samt parkering. Med bara en liten promenad till torget har du nära till ett stort serviceutbud av butiker och restauranger samt goda pendlingsmöjligheter. Götene Gårdar ligger också nära Platåberget Kinnekulle, det blommande berget, där det finns mängder av ovanliga blommor och växter. En vandringsled på 45 kilometer tar dig runt hela detta UNESCO-landskap med många sevärdheter och 18 naturreservat.

 

 • Planering
 • Bygglov
 • Byggnation
 • Förmedling
 • Inflyttning
 • Färdigställt

Fastighetsfakta

 • Bostadstyp: Parhus
 • Upplåtelseform: Hyresrätter
 • Område: Götene
 • Adress: Kyrkogatan 12 B
 • Antal lgh: 18 Lägenheter
 • Storlekar: 37 – 86 kvm
 • Antal rum: 1 -4 rok
 • Projektstatus: Färdigställt
Götene Gårdar, parhus i trä med vit panel

Modernt, välplanerat och funktionellt

Hemmen karaktäriseras av ljusa, harmoniska färger och genomgående hög standard. Materialen är omsorgsfullt utvalda som stavparkett och kök från Vedum, alla bostäder har diskmaskin och fristående kyl och frys. Ugn och spishäll är integrerad och  vitvarorna är vita från Electrolux. I badrummen är det klinker med helkaklade väggar och med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Samtliga bostadslägenheter har uteplats. Till varje bostad ingår ett lägenhetsförråd som ligger i anslutning till bostaden.

Ljust och luftigt vardagsrum i parhus. Axvalls Äng utanför Skara

Området

En skärgård med tusentals öar, kobbar och skär. Ett bördigt kulturlandskap med fascinerande spår från medeltiden. Ett lokalt kök med genuina smakupplevelser. Romantiska herrgårdar, personliga butiker – och massor av möjligheter att cykla, paddla och vandra. Att bo i Götene, i kulturbygden Läckö-Kinnekulle, har något för alla. Platåberget Kinnekulle brukar kallas för det blommande berget. Den som en gång besökt Kinnekulle kommer gärna tillbaka. För här finns många upplevelser under alla årstider. Redan när Carl von Linné besökte detta 306 meter höga platåberg på 1700-talet berömde han det och kallade Kinnekulle ”en plats bland de märkvärdigaste i riket”. I Götene finns även kulturföreningar, båtklubbar, idrottsklubbar, pensionärsföreningar, scouter, handikappföreningar, politiska föreningar med flera. Att bo i Götene kommun ger närhet till det som gör fritiden rikare med bland annat golf, vandringsleder, ridning, fotboll, föreningsliv, bad och segling.

Läs mer om Götene
 • Blommande sommaräng med Kinnekulle i bakgrunden. Götene.

Plats

Liknande projekt

Götene Gårdar, parhus i trä med vit panel Axvalls Äng, Skara. Vit logga.
Färdigställt
Skara

Axvalls Äng

Axvalls Äng består av sex parhus i trä med totalt tolv parhuslägenheter. Här bor du harmoniskt och naturnära med uteplats och egen trädgård samt parkering. Axvalls Äng ligger ett stenkast från Vingsjöns idylliska badplats som är en oas i grönskan och på några minuters promenad når man motionsområdet och naturreservatet Vingängen.
Exteriör rendering av projektet Sjölunda Hage i Sjölunda Äng utanför Lidköping. Hållbara hyresrätter i trähus med brun träfasad. Sjölunda Hage i Sjölunda Äng, Lidköping. Vit logga.
Färdigställt
Lidköping

Sjölunda Hage

Det natursköna området Sjölunda Äng ligger bara en knapp mil från Lidköping och endast ett stenkast från Vänerns härliga strand. Här finner ni vårt bostadsområde Sjölunda Hage med 32 bostäder i inbjudande trähus.ionsområdet och naturreservatet Vingängen.
Färdigställt
Mariestad

Sjögläntan

Invid Vänerns strand i idylliska Mariestad växer det nya området Sjölyckan fram. Här byggs nu 6 parhus i trä med 12 lägenheter som erbjuder egen uteplats och trädgård samt praktisk parkering.

Liknande projekt

Copyright © 2024 Vernum Fastigheter