Anmäl intresse

Inbäddad i grönska med utsikt över Hallstaviken

Med några minuters promenad till centrum i Hallstavik finns fastigheten Hägglunden. Husen och lägenheterna som byggdes på 60-talet renoveras nu och rustas upp med varsam hand – allt för skapa ett öppet, grönt och trivsamt bostadsområde med energieffektiva moderna lägenheter.

Byggstatus

Hur långt har vi kommit i skapandet av ditt framtida boende? Se vilken fas vi befinner oss i och vad det innebär.

Tillträde

Äntligen får du nycklarna till ditt nya hem!

Lägenheterna

Våra nyrenoverade lägenheter erbjuder moderna boenden med ljus färgsättning, parkettgolv och praktiska kök.

Vissa av lägenheterna har utsikt mot vattnet medan andra är vända mot grönskan.

Ta steget mot ditt nästa drömboende

Ställ dig i kö till ett eller fler av våra bostadsprojekt.

Anmäl intresse

Området

Hallstavik har mycket att erbjuda både boende och besökare. Strax utanför centrum finns det populära utomhusbadet med tempererade bassänger för både stora och små. Hösten 2020 invigdes dessutom också Hallstaviks nya badhus – som passar hela familjen. Intill hittar du en aktivitetspark med skatepark och lekytor. Många förknippar Hallstavik med motorsport – eftersom att Rospiggarna speedway har sin hemmaarena på orten. Men här kan du också uppleva bruksmiljö från sekelskiftet och Häverö Kyrka med sina vackra målningar av medeltidsmästaren Albertus Pictor. För dig som vill ut i det gröna kan du enkelt ta dig till naturreservatet Häverö Prästängar vid Singöfjärden – ett mycket uppskattat och vackert utflyktsmål med en av landets bästa bevarade lövängar. Behöver du handla hittar du både en matbutik och en järnhandel mittemot Hägglunden och precis i närheten ligger väg 76 med goda bussförbindelser såväl norr-, väster- och söderut.

Kriterier

För att ställa dig i kö till någon av våra hyresrätter måste du uppfylla vissa kriterier. Kriterierna består dels av krav för att bli godkänd som hyresgäst men också regler som följs vid uthyrning.

Se fullständiga kriterier

Geografiskt