Södermalm

Tobaksmonopolet

Rosenlundsgatan 34 D

Lager- och logistiklokaler på centrala Södermalm

Fastigheten är belägen centralt på Södermalm i Stockholms innerstad med direkt närhet till ett stort utbud av butiker, gym och restauranger. Som hyresgäst i Tobaksmonopolet har du tillgång till mycket goda kommunikationer med några minuters promenad till Mariatorgets T-bana, Södra Station och ett flertal busslinjer. Södermalm präglas av ett starkt och dynamiskt företagsklimat. Här finns alla möjligheter att etablera sig i en spännande miljö med en dynamisk skara av olika företag. I närområdet finner ni Tantolunden, Ånghästparken och Bergsgruvan.

  • Adress: Rosenlundsgatan 34 D
  • Ort: Stockholm
  • Lokaltyper: Lager
  • : Logistik
  • : Lättindustri

1: Lager och logistiklokal om 707 kvm

Den här lokalen har stor potential och anpassningsmöjligheter vilket gör den perfekt för verksamheter med behov av ett centralt läge och stora lagerytor. Lokalen är ca 707 kvm med egen entré och garageport med direkt access in till lokalen. Goda in- och utlastningsmöjligheter och takhöjd som varierar mellan 2,3 – 2,4 meter.

2: Lagerlokal om 210 kvm

Här finns även en lokal om ca 210 kvm med goda anpassningsmöjligheter som gör den attraktiv för olika typer av verksamheter. Perfekt för den som är behov av något mindre lagerytor men med samma centrala läge som lokal 1. Goda inlastningsmöjligheter då lokalen har egen entré med direkt access in till lokalen.  Takhöjd som varierar mellan 2,3 – 2,8 meter.

 

Intresserad av att hyra lokal i Tobaksmonopolet?

Kontakt

Oscar Unger, förvaltare av kommersiella fastigheter på Vernum fastigheter

Oscar Unger

Förvaltare kommersiella fastigheter E: oscar.unger@vernumfast.se T: 072- 068 60 96

Området

Fastigheten är belägen i centralt läge mitt på Södermalm med närhet till ett stort utbud av butiker, gym och restauranger. Mycket goda kommunikationer med några minuters promenad till Mariatorgets T-bana, Södra Station och ett flertal busslinjer. Södermalm präglas av ett starkt och dynamiskt företagsklimat. Här finns alla möjligheter att etablera sig i en spännande miljö med en dynamisk skara av olika företag.

Hitta hit

Copyright © 2023 Vernum Fastigheter