Uppsala

Danmarks kumla

Upplagegatan 10

Nybyggda och attraktiva kontorslokaler

Nybyggda fastigheten Danmarks kumla erbjuder flera attraktiva kontorslokaler med genomgående hög standard, fina materialval, stora fönster och glaspartier samt en mycket trevlig takterrass med utsikt över området. Parkeringsplatser finns att tillgå i anslutning till fastigheten.

Lokalerna ligger på en mycket attraktiv adress i Östra Fyrislund med god synlighet och snabb access till bl. a E4:an av och påfarter samt Almungevägen. Östra Fyrislund är ett mycket expansivt område som utvecklas ständigt. Härifrån tar du som hyresgäst dig snabbt till Centrala Uppsala med bil, buss eller cykel. E4ans påfarter ligger i anslutning till området vilket gör denna placering ytterst förmånlig för den som pendlar med bil.

  • Adress: Upplagegatan 10
  • Ort: Uppsala
  • Lokaltyper: Kontor

1: Kontor om ca 1 600 kvm

Lokalerna är nyproducerade och omfattar ca 1 600 kvm flexibla kontorsytor. Ytorna avser främst kontor men det finns även tillgång till mindre lager/produktionsytor, omklädningsrum och andra allmänna utrymmen i markplan. Lokalerna håller hög standard med fina materialval, stora fönster och glaspartier samt en mycket trevlig takterrass med utsikt över området. Parkeringsplatser finns att tillgå i anslutning till lokalerna.

 

Lokalen är i 3 plan, bläddra bland planlösningarna för att se samtliga plan

2: Kontor om ca 240 kvm

På plan 3 finns ca 240 kvm rena kontorsytor. Lokalerna håller hög standard med fina materialval, stora fönster och glaspartier samt en mycket trevlig takterrass med utsikt över området. Parkeringsplatser finns att tillgå i anslutning till lokalerna.

3: Kontor om 700 kvm

På plan 2 finns möjlighet att hyra kontorslokaler om ca 700 kvm. Lokalerna håller hög standard med fina materialval, stora fönster och glaspartier.

Intresserad av att hyra lokal i Danmarks kumla?

Kontakt

Området

Idag är Uppsala en av Sveriges fyra storstäder och är världskänd bland annat för sina universitet, sin magnifika domkyrka och arvet efter Carl von Linné. Östra fyrislund är ett nyetablerat industri och handelsområde i Sydöstra Uppsala som växer med snabb takt. Området är beläget längs med E4an och är redan idag en mycket attraktiv arbetsplats för många stora företag på grund av dess geografiska placering. I området finner du det mesta avseende närservice. Här finns butiker, restauranger och den populära stormarknaden ICA maxi Gnista. Inom en snar framtid dyker det även upp flertalet idrottsanläggningar med tillhörande restauranger och konferensanläggningar.

Hitta hit

Copyright © 2024 Vernum Fastigheter