Strängnäs

Fräsaren

Mästarvägen 2

Prisvärda lokaler i Strängnäs

Fastigheten Fräsaren ligger på centrala Mästarvägen 2 i Strängnäs. På fastigheten finns det möjlighet att hyra lokaler som kan anpassas för olika verksamheters behov. Här finns möjlighet att hyra exempelvis kontorslokaler, butikslokaler, industrilokaler och lagerlokaler. Kommunikationsmöjligheterna från fastigheten är goda med busstation på några minuter promenadavstånd. Cirka 45 minuters tågresa från Stockholms central till Strängnäs Station.

  • Adress: Mästarvägen 2
  • Ort: Strängnäs
  • Kontorslokal: ca 150 kvm
  • Industri- och lagerlokal: ca 302 kvm
  • Butikslokal: ca 660 kvm
  • Lagerlokal: ca 673 kvm

1: Kontor, industri- & lagerlokal

Här finns en kontorslokal på ca 150 kvm med ytterligare industri- & lagerlokaler på ca 302 kvm. Lokalen ligger en trappa upp med en lasthiss. Ytorna passar perfekt för en verksamhet som behöver delvis kontors- och/eller personalytor med intilliggande lager- eller mindre industridel. Exempelvis ett bolag med mindre tillverkning eller e-handelsbolag. Intill lokalerna finns det ytterligare möjligheter att hyra kall- eller varmlager.

2: Butikslokal och tillhörande höglager

Här finns en butikslokal på ca 660 kvm med tillhörande lagerlokaler på ca 673 kvm. Lokalen med sitt läge på Mästarvägen har optimala exponeringsmöjligheter mot trafikerade Kilenvägen. Lokalerna går att anpassa för olika verksamheters behov med möjlighet till flertalet lastportar. Lokalen passar perfekt för en verksamhet som behöver butiks- & kontorsytor med intilliggande lager alternativt att användas som produktionslokaler.

 

Intresserad av att hyra lokal i Fräsaren?

Kontakt

Oscar Unger, förvaltare av kommersiella fastigheter på Vernum fastigheter

Oscar Unger

Förvaltare kommersiella fastigheter E: oscar.unger@vernumfast.se T: 072- 068 60 96

Hitta hit

Copyright © 2023 Vernum Fastigheter