Strängnäs

Fräsaren

Mästarvägen 2

Prisvärda lokaler i Strängnäs

Fastigheten Fräsaren ligger på centrala Mästarvägen 2 i Strängnäs. På fastigheten finns det möjlighet att hyra lokaler som kan anpassas för olika verksamheters behov. Här finns möjlighet att hyra exempelvis kontorslokaler, butikslokaler, industrilokaler och lagerlokaler. Kommunikationsmöjligheterna från fastigheten är goda med busstation på några minuter promenadavstånd. Cirka 45 minuters tågresa från Stockholms central till Strängnäs Station.

  • Adress: Mästarvägen 2
  • Ort: Strängnäs
  • Lokaltyper: Kontor
  • : Industri
  • : Lager
  • : Butik

1: Kontor med tillhörande lager

Den trevliga kontorslokalen om ca 150 kvm ligger en trappa upp med en tillhörande lasthiss. Lokalen passar perfekt för en verksamhet som behöver delvis kontors- och/eller personalytor med intilliggande lager- eller mindre industridel om ca 302 kvm. Exempelvis ett bolag med mindre tillverkning eller e-handelsbolag. Fastigheten ligger cirka 50 minuters bilfärd från centrala Stockholm. Intill lokalerna finns det ytterligare möjligheter att hyra kall- eller varmlager.

2: Butikslokal och tillhörande höglager

Här finns en butikslokal på ca 660 kvm med tillhörande lagerlokaler på ca 673 kvm. Lokalen med sitt läge på Mästarvägen har optimala exponeringsmöjligheter mot trafikerade Kilenvägen. Lokalerna går att anpassa för olika verksamheters behov med möjlighet till flertalet lastportar. Lokalen passar perfekt för en verksamhet som behöver butiks- & kontorsytor med intilliggande lager alternativt att användas som produktionslokaler.

 

Området

Strängnäs kommun ligger i Södermanlands län och är belägen vid Mälarens södra strand mellan Södertälje och Eskilstuna. Strängnäs ligger mycket centralt och strategiskt till med närhet till flera större orter och cirka 3 miljoner människor inom 60 minuters resväg. Strängnäs är en välmående och expansiv kommun med ett växande näringsliv.  Naturen och vattnet är alltid nära och inom kommunen finns flera naturreservat. Fastigheten är centralt belägen i industriområdet Storängen som ligger mellan centrala Strängnäs och på-/avfart till Strängnäs. Läget är mycket strategiskt längs med huvudled in till centrala Strängnäs. Området har goda busskommunikationer till Strängnäs och Strängnäs station, dit det även är cykelavstånd. Busstation ligger endast fyra minuter bort och här trafikerar busslinjerna 301, 302, 303 och 305. Det är även mycket lätt och snabbt att ta sig till motorvägarna E20 och riksväg 55.

Intresserad av att hyra lokal i Fräsaren?

Kontakt

Hitta hit

Copyright © 2024 Vernum Fastigheter