Utsikten
Anmäl intresse

Lev i nuet men blicka framåt med fri sikt.

Högt ovanför Nynäshamn ligger Utsikten. Ett boende som erbjuder alltifrån milsvida vyer, storslagen natur och skärgård precis runt knuten. Utsikten är ett boende för dig som vill ha skärgård och hav på promenadavstånd utan att behöva säga upp kontakten med varken stadsliv, vänner eller jobbet i Stockholm. Fastigheten förvaltas av Vernum.

Byggstatus

Hur långt har vi kommit i skapandet av ditt framtida boende? Se vilken fas vi befinner oss i och vad det innebär.

Tillträde

Äntligen får du nycklarna till ditt nya hem!

Lägenheterna

Utsikten erbjuder mer än bara väldisponerade och öppna lägenheter i varierande storlekar. Här har varje kvadratmeter utnyttjats till fullo, exempelvis har vissa lägenheter praktiska loft som ger gott om plats för både umgänge och köksbestyr. Materialen är genomarbetade och valda med stor omsorg, detaljerna lyfter fram och ramar in funktionen och känslan i lägenheterna och huset.

Flera av lägenheterna har också en imponerande takhöjd och många av fastighetens fönster vetter ut mot kringliggande skärgårdsmiljö eller den gemensamma och lummiga innergården. Genom de stora fönsterna sipprar strålar från den varma och inbjudande solen in – ljusinsläppet gör både att morgonkaffet och söndagsmiddagen smakar gott!

Ta steget mot ditt nästa drömboende

Ställ dig i kö till ett eller fler av våra bostadsprojekt.

Anmäl intresse

Området

Högt ovanför Nynäshamn och med både fri sikt mot Östersjön, bergsknallar och skärgårdslandskap ligger Utsikten. Nynäshamn erbjuder idag något alldeles eget – nämligen kombinationen av puls och friluftsliv. Vill du leva ett aktivt liv? Då passar Utsikten dig! I Nynäshamn kan du segla, rida, orientera, paddla havskajak, åka långfärdsskridskor, spela golf eller kitesurfa. Samtidigt är det nära till service, kommunikationer och stadsliv. Helt enkelt ett nytt sätt att leva där du inte behöver välja mellan grönskan och staden.

Kriterier

För att ställa dig i kö till någon av våra hyresrätter måste du uppfylla vissa kriterier. Kriterierna består dels av krav för att bli godkänd som hyresgäst men också regler som följs vid uthyrning.

Se fullständiga kriterier

Geografiskt