Telegrafen 9
Anmäl intresse

I idylliska Nynäshamn skapar vi hållbara och välplanerade lägenheter med närhet till centrum och hamnen

Telegrafen 9 består av tre huskroppar samlade runt en grönskande och lummig gård. Hemmen karaktäriseras av ljusa, harmoniska färger med omsorgsfullt valda miljövänliga material och ytskikt. Bostäderna är klimatsmarta, hållbara och har ett fantastiskt inomhusklimat tack vare att materialkompositionen tillåter huset att andas. Telegrafen 9 kommer också att få en vacker fasad i trä som samspelar fint med den omgivande tallskogen och planerade naturstigen utanför. Vid Telegrafen 9 har du nära till service och naturen på samma gång. Du som bor här kan lätt förgylla vardagen med långa promenader längs med havet eller välja att stanna till för en spontan middag på någon de mysiga restaurangerna i området.

Byggstatus

Hur långt har vi kommit i skapandet av ditt framtida boende? Se vilken fas vi befinner oss i och vad det innebär.

Bygglov

Vi söker bygglov hos kommunen. Byggnadsnämnden prövar att projektet uppfyller de krav som finns reglerade i detaljplanen för området.

Ta steget mot ditt nästa drömboende

Ställ dig i kö till ett eller fler av våra bostadsprojekt.

Anmäl intresse

Området

Nynäshamn erbjuder idag något alldeles eget som blir allt mer populärt – nämligen en unik kombination av stads med friluftsliv. För dig som uppskattar aktivitet har du hittat rätt. I området kan du segla, rida, orientera, paddla havskajak, åka långfärdsskridskor, spela golf eller kitesurfa. Samtidigt är det nära till service, kommunikationer och stadsliv. Helt enkelt ett nytt sätt att leva där du inte behöver välja mellan puls och fantastisk vacker natur.

Kriterier

För att ställa dig i kö till någon av våra hyresrätter måste du uppfylla vissa kriterier. Kriterierna består dels av krav för att bli godkänd som hyresgäst men också regler som följs vid uthyrning.

Se fullständiga kriterier

Geografiskt