Versus
Anmäl intresse

Uthyrning påbörjas i höst!

Livet är fullt av valmöjligheter och det är våra drömmar, önskemål, smaklökar och sprattet i benen som tar oss dit vi vill. Versus och Väsjön är den perfekta utgångspunkten för det mesta och ett boende för dig som vill njuta och få ut mer av livet. Ett boende där du inte behöver välja mellan en aktiv livsstil och värdefull egentid. Här är det enkelt att förena familjeliv med stadens närhet och naturupplevel Versus erbjuder 135 lägenheter i olika storlekar som varsamt har utvecklats av arkitekterna DinellJohansson. Fastigheten kommer förvaltas av Vernum.

Byggstatus

Hur långt har vi kommit i skapandet av ditt framtida boende? Se vilken fas vi befinner oss i och vad det innebär.

Förmedlingsfas

Under denna period kan de som anmält intresse för projektet anmäla sig för de lägenheter som de är intresserade av. Några kommer bli inbjudna till visning och den som uppfyller våra kriterier och med längst kötid kommer få erbjudande om lägenheten.

Lägenheterna

Precis som husens fasader är insidan skapad med och runt naturliga material. Lägenheterna är moderna med öppen planlösning – här ska du kunna njuta av livets alla bekvämligheter med smart förvaring och genomgående hållbara material och lösningar.

Balkongerna är byggda för att vara en central del av bostaden med målet att maximera kopplingen till naturen och ljusinsläppet. Många lägenheter har dessutom sjöutsikt och alla vänder sig ut mot naturen och Väsjöns vackra omgivningar.

Ta steget mot ditt nästa drömboende

Ställ dig i kö till ett eller fler av våra bostadsprojekt.

Anmäl intresse

Området

Naturen är Versus närmaste granne och största inspirationskälla. Här bor du grönt och lummigt men med det urbana boendets alla bekvämligheter till hands. Nu utvecklas Väsjön till ett område som ligger nära både stadsliv och friluftsliv. Precis utanför fönstret finns allt från långa löpspår till en vinteröppen skidbacke. Här kan du få utlopp för alla dina fritids- och friluftsintressen utan att behöva välja mellan en aktiv eller mer avslappnad livsstil – området passar lika bra för livsnjutare, barnfamiljer och friluftsmänniskor. På gångavstånd från Versus hittar du fyra vackra insjöar där Väsjön är den som gett bostadsområdet sitt namn. I närområdet planerar kommunen också torgplatser, parkstråk och en strandpromenad. Mellan Väsjöområdet och Edsberg ligger det redan idag ett utbyggt idrottsområde med tennishall, fotbollsplaner och den populära skidbacken Väsjöbacken. Väsjön blir en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum.

Kriterier

För att ställa dig i kö till någon av våra hyresrätter måste du uppfylla vissa kriterier. Kriterierna består dels av krav för att bli godkänd som hyresgäst men också regler som följs vid uthyrning.

Se fullständiga kriterier

Geografiskt